Duurzame kleding

Wollen gebreide beenwarmers met voetstuk

Super zachte 100% wollen gebreide beenwarmers met voetstuk

“Ik ben allergisch voor wol maar deze zijn super zacht”

Dit is een opmerking die wij van vele klanten horen. Onze 100% natuurlijke wol jeukt niet.

Ben je gevoelig voor wol dan hoef je met deze wollen gebreide beenwarmers niet bang te zijn dat je huid geïrriteerd raakt.

  • 100% natuurlijk GOTS wol
  • Fairtrade met de hand gemaakt
  • Steun de maker bij elke aankoop

Wollen gebreide beenwarmers met voetstuk
Wollen gebreide beenwarmers met voetstuk

Unieke in kleine oplages handgemaakte beenwarmers

NUQI slow fashion produceert in kleine oplages. Dit is ook van toepassing op deze wollen beenwarmers. We produceren kleine aantallen omdat het product handgemaakt wordt maar ook om overproductie en afval te voorkomen.

Fast fashion wat doe jij eraan?

Wist je dat we met ons koopgedrag vandaag de dag 4 keer zoveel kleding kopen dan 20 jaar geleden? Fast fashion heet dat: zo’n hoog mogelijke productie van kleren, om zo snel mogelijk in de winkel te liggen. Dit gaat niet alleen ten koste van de druk op de makers en het uitputten van de natuur, maar ook van de kwaliteit.

Meer duurzame kleding voor iedereen

Onze missie is dat er steeds meer mensen duurzame kleding gaan kopen ten opzichte van fast fashion. Helaas houdt de hogere prijs de aankoop van duurzame kleding nog te vaak tegen. Wij kiezen er daarom voor om een zo divers mogelijk aanbod te bieden met een variabele prijsopbouw. deze aanpak maakt het makkelijker voor iedereen om duurzame kleding en daarmee ook deze duurzame wollen beenwarmers te kopen.

Sociale impact

De verkoop van onze wollen gebreide beenwarmers met voetstuk heeft een directe invloed op de sociale omstandigheden van onze makers in Peru. Door het kopen van een paar wollen beenwarmers steun je deze mensen om hun eigen financiële onafhankelijkheid op te bouwen en te behouden.

Onze makers krijgen altijd hun eerlijke prijs. Eventuele aanbiedingsacties zijn voor onze kosten.

Meer informatie over onze duurzame collectie?

Volg onze instagram pagina voor meer informatie over onze ontwikkelingen , mis deze niet.

Deel met vrienden:

wollen gebreide beenwarmers met voetstuk