Breigoed

Wollen sjaal merino hand gebreid

Natuurlijke Zachtheid, merino wollen sjaal

Wollen sjaals voor dames een onmisbaar accessoire voor iedere garderobe. Onze slow fashion grof gebreide Merino wollen sjaal is bijzonder.

  • Het is een 100% natuurlijk product
  • Op een eerlijke manier met de hand gemaakt
  • Je steunt de maker van de wollen sjaal bij elke aankoop
  • Te gebruiken als sjaal en plaid

Wollen sjaal
Wollen sjaal

Duurzaam vervaardigd, stijlvol en ethisch verantwoord

NUQI slow fashion produceert in kleine oplages. Dit is ook van toepassing op deze grote wollen sjaal gemaakt van de meest zachte biologische wolsoort ter wereld. We produceren kleine aantallen omdat het product handgemaakt wordt maar ook om overproductie en afval te voorkomen.

Missie

Wist je dat we vandaag de dag 4 keer zoveel kleding kopen dan 20 jaar geleden? Fast fashion heet niet voor niet fast fashion: zo’n hoog mogelijke productie van kleren, om zo snel mogelijk (en liefst zo betaalbaar mogelijk) in de winkel te liggen. Dit gaat niet alleen ten koste van de druk op de makers en het uitputten van de natuur, maar ook van de kwaliteit.

Duurzame kleding voor iedereen

Onze missie is dat zoveel mogelijk mensen duurzame kleding gaan kopen ten opzichte van fast fashion. Helaas houdt de hogere prijs de aankoop van duurzame kleding nog te vaak tegen. Wij kiezen er daarom voor om zoveel mogelijk prijsopbouw in onze collectie te brengen. Dit maakt het toegankelijker voor iedereen om duurzame kleding en lifestyle producten aan te schaffen.

Mis geen enkele duurzame ontwikkeling, volg ons op

Deel met vrienden:

Bekijk onze producten