Duurzaamheid en kwaliteit

Linnen wordt gewonnen uit de vlasplant. Linnen gedijt zonder overmatig water of pesticiden. Het groeit snel en heeft weinig kunstmest nodig. Dit maakt linnen tot een milieuvriendelijke keuze voor keukenlinnen. Bovendien is linnen van nature antibacterieel en hypoallergeen. Dit maakt dat het niet alleen duurzaam is, maar ook hygiënisch.

Functioneel en stijlvol

Deze linnen theedoeken zijn niet alleen duurzaam, maar ook zeer functioneel. Ze zijn ontworpen met aandacht voor detail. Ook zijn ze zorgvuldig vervaardigd om aan de behoeften van elke keuken te voldoen.

Of je ze nu gebruikt om af te drogen, als placemat, of als decoratieve accenten. Ze zullen hun taak met verve vervullen.

Tijdloze uitstraling

Maar deze linnen theedoeken zijn niet alleen praktisch; ze voegen ook een vleugje elegantie toe aan je keuken. Het natuurlijke linnen heeft een tijdloze uitstraling en past moeiteloos bij verschillende keukenstijlen. Of je nu een moderne keuken of een meer traditionele inrichting hebt, deze theedoeken passen er perfect bij.

Een milieubewuste keuze

Wij geloven in bewuste keuzes maken, en deze linnen theedoeken zijn een reflectie van deze overtuiging. Door te kiezen voor duurzame materialen en producten die lang meegaan, verminder je je ecologische voetafdruk. Zo draag je bij aan een schonere planeet.

Bovendien zijn onze linnen theedoeken onderdeel van een breder initiatief om duurzaamheid te omarmen. Bij NUQI staan we voor producten die met zorg zijn gemaakt en die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. We geloven dat duurzaamheid en stijl hand in hand kunnen gaan.

Ontdek de waarde van je aankoop

Wil je je keuken duurzaam upgraden met de prachtige linnen theedoeken van Clodette? Maak een milieubewuste keuze voor kwaliteit en schoonheid met deze linnen theedoeken.

Voeg een vleugje duurzaamheid en verfijning toe aan je keuken. Geniet van keukenlinnen dat niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan een schonere planeet. Samen kunnen we een verschil maken en bewuste keuzes omarmen in elk aspect van ons leven. Dat geldt ook voor wat er in onze keukens hangt. Kies voor een duurzamere toekomst.

Specificaties

  • Duurzaam geproduceerd
  • 100% Belgisch linnen
  • Knoopsgat om op te hangen
  • Antibacterieel
  • 2 Verschillende designs

Productie

  • Merk: Colette
  • Productieland: België

Ontdek meer

Bloemenvaasje van keramiek voor enkele bloem

Bloemenvaasje van keramiek voor enkele bloem

 9,95 15,00 incl. BTW
Duurzaam gerecycled sieraad

Duurzaam gerecycled sieraad

 34,50 incl. BTW
Merinowol sjaal en plaid handgebreid.

Merinowol sjaal en plaid handgebreid

 159,00 incl. BTW

Blijf op de hoogte van het laatste NUQI-slow fashion nieuws

Schrijf je nu in en ontvang 10 euro shoptegoed
Over ons

NUQI-slow fashion
Duurzame kleding en lifestyle producten die gemaakt zijn met behoud van en aandacht voor de planeet, mens en dier.

Contactgegevens

8472 CC
Kleine Vos 5, Wolvega
The Netherlands


info@nuqi-slowfashion.nl
Tel: +31(0)6 36099630


KvK-nr: 56348355
Btw-id nr: NL 8520.84.456 B01

Betaal veilig!

Privacy Preference Center