Verpakking

Waarom duurzame verpakkingen

Het groene hart van NUQI

Onze ecologische voetafdruk

Bij NUQI zijn we niet alleen gepassioneerd door duurzame mode, maar we streven er ook naar om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden op alle fronten, inclusief onze verpakkingen. We begrijpen dat de impact van verpakkingen op het milieu een belangrijk aandachtspunt is, en daarom hebben we besloten om onze verpakkingen zo duurzaam mogelijk te maken.

Duurzame verpakking
Duurzame verpakking

Recyclebare dozen, met een vleugje karakter

Wanneer je een pakketje van NUQI ontvangt, zul je misschien merken dat onze dozen een beetje anders zijn dan wat je gewend bent. Dat komt omdat we gebruikmaken van gerecyclede dozen.

Door gerecyclede dozen te gebruiken, verminderen we de vraag naar nieuwe kartonnen verpakkingen en geven we deze dozen een tweede leven.

Af en toe kan het voorkomen dat er kleine resten van oude etiketten of plakband op de dozen zitten. Maar dat is niet iets om je zorgen over te maken, want het is juist een teken van duurzaamheid. Het laat zien dat we materialen hergebruiken in plaats van nieuwe te produceren.

Paperwise papier voor onze hangtags

Onze hangtags, die aan onze kledingstukken hangen, zijn gemaakt van Paperwise papier. Dit innovatieve papier is vervaardigd uit landbouwafval, waardoor het geen bomen of vers waterbronnen vereist.

Het is een uitstekend voorbeeld van hoe we alternatieve materialen kunnen gebruiken die minder belastend zijn voor het milieu.

Waterbasis inkt en papieren plakband

De kleine details maken het verschil. Daarom gebruiken we ook papieren plakband en een stempel met inkt op waterbasis om onze verpakkingen af te ronden.

Deze duurzame keuzes verminderen onze impact op het milieu en onderstrepen ons streven naar groenere praktijken.

Bedankt voor je steun aan onze missie

We geloven dat elke inspanning om duurzamer te worden, hoe klein ook, een positieve bijdrage levert aan onze planeet. Door middel van onze verpakkingen willen we niet alleen onze klanten blij maken met mooie duurzame mode, maar ook bijdragen aan een schonere en groenere wereld.

Bedankt voor je steun aan onze missie om de mode-industrie groener te maken. Samen maken we het verschil.

Meer duurzame inspiratie? Volg ons Instagram account.

Deel met vrienden:


Duurzame verpakking

Bekijk onze producten